Selectează o Pagină

Aparatele multifuncționale de fitness sunt o prezenta constanta in sălile de fitness, dar si in casele oamenilor. Unii oameni le evita, in schimb, crezând ca aceste aparate promit prea mult – cum sa iti antrenezi întregul corp pe un aparat care poate fi chiar de dimensiuni destul de reduse, daca vorbim de anumite modele?

Sa aruncam o privire mai atenta asupra argumentelor pro si contra deținerii unui astfel de aparat, astfel încât sa poți lua o decizie informata când te gândești sa îți cumperi un aparat multifunctional:

Pro: Aparatele multifunctionale sunt excelente pentru orice pasionat de fitness. Pentru ca exista o varietate de modele, putem spune ca exista un model pentru aproape oricine persoana, indiferent de obiectivele fitness pe care le are.

Contra: Este adevarat ca aparatele multifunctionale de fitness nu ne vor darui silueta de invidiat peste noapte, la fel cum nu o poate face niciun aparat, de fapt.

Pro: Majoritatea aparatelor multifunctionale de fitness sunt durabile, ofera antrenamente variate, si nu costa o avere.

Contra: Unele firme producatoare poate vor supraestima fie durata de viata a aparatului, fie rezultatele pe care le poate oferi, la un pret destul de mare. Pentru a evita aparatele de calitate mai scazuta, cumpara un aparat multifunctional de fitness de la magazine specializate.

Pro: Rezistenta reglabila a unora dintre aparate inseamna ca poti modifica cu destula de mare usurinta greutatile pe care le folosesti sau rezistenta aparatului. Astfel, poti avea antrenamente de intensitati diferite si poti folosi acelasi aparat pe o perioada mai lunga de timp, chiar si pe masura ce conditia ta fizica se imbunatateste si ai nevoie ca antrenamentele sa fie mai dificile.

Contra: Daca esti serios in privinta antrenamentelor si lucrezi cu greutati foarte mari, este posibil ca un aparat multifunctional sa nu iti satisfaca chiar toate cerintele pentru antrenamente intense.

Pro: Pentru ca are multiple functii si poate fi folosit in mai multe moduri, un aparat multifunctional de fitness este, de obicei, si foarte stabil.  Stabilitatea se refera la cat de bine gestioneaza aparatul miscarea.

Contra: Aparatele multifunctionale mai ieftine pot fi fabricate din materiale inferioare, cu mai putina atentie la imbinari si constructie, ceea ce inseamna ca te poti alege cu un aparat instabil, care scartaie etc.

Pro: Aparatele multifunctionale pot suporta greutati destul de mari, ceea ce inseamna ca sunt potrivite si celor care vor sa elimine multe kilograme.

Contra: Daca nu acorzi suficienta atentie specificatiilor tehnice, s-ar putea sa cumperi un aparat mai slab, cu o capacitate mai scazuta de a suporta greutati mai mari. Asadar, citeste cu atentie toate detaliile despre aparatul dorit sau cere detalii suplimentare magazinului de unde doresti sa cumperi aparatul.

Pro: Poti gasi pe piata un aparat multifunctional cu garantie pe o perioada destul de lunga, si de minim 1 an.

Contra: Garantia nu acopera chiar toate stricaciunile, iar daca nu esti atent inainte de cumparare poti realiza ca ai cumparat un aparat cu o garantie mai mica.

0
Ne-ar plăcea să citim părerea ta, lasă un comentariu.x

Pin It on Pinterest