Selectează o Pagină

Salut,

Sunt Adrian, detinatorul site-ului cautpe.net iar in randurile ce urmeaza vreau sa iti descriu Disclaimer-ul continului prezent pe acest sit.

Acest sit poate contine reclame, continut sponsorizat, inserari platite, linkuri afiliate sau alte forme de generare de bani.

Cautpe.net se supune standardelor de marketing.  Compensatia primita poate influenta continutul publicitar, subiectele sau postarile facute in acest sit. Acest continut, spatiul publicitar sau postul vor fi identificate in mod clar drept continut platit sau sponsorizat.

Numele companiei nu este niciodata compensat direct pentru a oferi opinii cu privire la produse, servicii, sit-uri web si alte subiecte.

Opiniile exprimate pe acest sit sunt doar cele ale autorilor. Vom prezenta numai produse sau servicii pe care le consideram, pe baza expertizei noastre,  demne de recomandat cititorilor nostrii.

Orice cerere de produs, statistica, citare sau alta reprezentare despre un produs sau serviciu trebuie verificata impreuna cu producatorul sau furnizorul.

CONTACT

Daca ai intrebari referitoare la aceasta politica sau la relatiile dvs. cu sit-ul cautpe.net, te rog sa ne contactezi aici:  https://cautpe.net/contact/

Pin It on Pinterest