Selectează o Pagină

Daca esti un mandru posesor de bicicleta de ceva vreme, probabil tii destul de mult la bicicleta ta, oricat de veche ar fi. Acest lucru se intampla multor pasionati de ciclism, care rareori se simt complet pregatiti sa se desparta de vechea bicicleta. Insa, la un moment dat, situatia ii obliga sa ia in calcul, mai rational, cumpararea unei biciclete noi.

Poti avea un milion de motive mai mici sau mai mari, insa esenta este ca trebuie sa te poti baza pe bicicleta, indiferent ca o folosesti din cand in cand prin oras, zilnic pentru a face naveta la birou sau pe distante lungi. Nu ai pleca la drum cu o masina foarte veche si, probabil, nu te-ai urca nici macar intr-un tramvai daca ti-ar da impresia ca este atat de vechi incat se va strica in mijlocul drumului, nu-i asa? Atunci de ce sa faci acest lucru cu o bicicleta?

Daca aceasta comparatie nu te-a convins, citeste mai jos, mai pe larg, despre…

Patru motive intemeiate care te pot determina sa schimbi, in sfarsit, bicicleta veche cu una noua, mai performanta, mai sigura, si mai usor de folosit

1. Ai nevoie de ceva nou in viata ta

Acelasi job, aceiasi prieteni, aceleasi vacante? Uneori poate fi destul de greu sa ne schimbam rutina insa, din cand in cand, putem schimba diferite elemente ale vietii noastre pentru a ne da senzatia de nou si a ne reimprospata pofta de viata.

Prin aceste elemente se numara si bicicleta – adu-ti aminte de acel sentiment pe care il ai cand incerci ceva nou sau cand iti cumperi un obiect nou si interesant. Ei bine, vei avea acelasi sentiment si fata de o bicicleta noua. Este un sentiment pe care il meritam cu totii din cand in cand, asa ca profita de moment si cumpara-ti acea bicicleta la care visezi de ceva vreme.

2. Vrei sa schimbi bicicleta clasica cu una pliabila

Pe vremuri se considera ca o bicicleta pliabila este mai greoi de folosit decat una clasica insa, acum, tehnologia a avansat si bicicletele pliabile iti ofera o multime de avantaje. O bicicleta pliabila buna nu are un pret enorm si este extrem de convenabila deoarece o poti lua cu tine aproape oriunde (inclusiv in vacanta, cu avionul!)

3. Ai nevoie de mai mult confort

Nu prea poti avea o plimbare frumoasa cu bicicleta daca nu te bucuri si de confort. In general, bicicletele noi au un design ce nu te va incomoda, iar materialele noi si flexibile asigura atat confortul cat si siguranta. O bicicleta veche rareori poate oferi ce ofera o bicicleta noua, tocmai pentru ca, acum, producatorii inteleg mai bine decat inainte nevoile unui ciclist.

4. Vrei mai multa siguranta

Asa cum spuneam mai sus, producatorii de biciclete sunt mai constienti acum de nevoile ciclistilor, inclusiv de nevoia lor de siguranta. In plus, o bicicleta noua va fi mult mai usor de controlat, ceea ce inseamna ca vei fi mai putin expus accidentelor.

Sursa Imagine David McBeePexels

0
Ne-ar plăcea să citim părerea ta, lasă un comentariu.x

Pin It on Pinterest