Selectează o Pagină

Family Link este o aplicatie dezvoltata de Google pentru a ajuta parintii sa monitorizeze si sa controleze activitatea copiilor lor pe dispozitivele mobile. Aceasta poate fi folosita pentru a limita accesul copiilor la anumite aplicatii, site-uri sau continut online, precum si pentru a le oferi un cadru de utilizare a dispozitivelor mobile in siguranta.

Pentru a incepe sa folositi Family Link, trebuie mai intai sa descarcati aplicatia din Google Play sau App Store si sa o instalati pe dispozitivul dvs. adult. Apoi, trebuie sa creati un cont Google pentru copilul dvs. daca acesta nu are deja unul. Daca copilul dvs. are deja un cont Google, puteti utiliza aceasta aplicatie pentru a-l adauga la contul dvs. de parinte.

Dupa ce ati creat un cont Google pentru copilul dvs. si l-ati adaugat la contul dvs. de parinte, puteti incepe sa folositi Family Link pentru a controla activitatea copilului pe dispozitivul sau mobil, tableta si chiar pe laptop.

panou control Family Link  Desktop

Modalități gratuite prin care Family Link iți poate proteja copilul in mediul online

Unul dintre cele mai utile aspecte ale aplicației Family Link este posibilitatea de a limita accesul copilului la anumite aplicații sau site-uri. Puteți face acest lucru prin accesarea setărilor de control parental din aplicație si selectarea aplicațiilor sau site-urilor pe care doriți sa le blocați sau sa le permiteți accesul copilului. De asemenea, puteți utiliza aceasta optiune pentru a limita accesul copilului la anumite categorii de conținut online, cum ar fi jocuri sau muzica explicita.

Limitare acces aplicatii Family Link
Limitare acces site-uri Google Chrome - Family Link

O alta caracteristica utila a Family Link este posibilitatea de a seta limitari de timp de utilizare a dispozitivelor mobile. Puteti stabili o durata de utilizare zilnica pentru dispozitivele copilului dvs. si puteti alege momentele din zi in care doriti ca dispozitivele sa fie disponibile pentru utilizare. De exemplu, puteti stabili o limita de utilizare pentru orele de dupa-amiaza si seara, astfel incat copilul dvs. sa aiba timp sa se odihneasca si sa se concentreze asupra altor activitati.

De asemenea, puteti utiliza Family Link pentru a vedea activitatea copilului pe dispozitivul sau mobil. Aceasta include accesul la istoricul de navigare, aplicatiile utilizate si timpul petrecut pe fiecare dintre ele. Astfel, puteti avea o imagine mai clara a modului in care copilul dvs.

Ghid de instalare a aplicatiei Family Link:

  • Descărcați aplicația Family Link din Google Play sau App Store.
  • Deschideți aplicația Family Link si apăsați pe butonul „Creare cont„.
  • Introduceți adresa dvs. de email si parola pentru a va crea un cont de părinte.
  • Accesați setările de control parental din aplicație pentru a personaliza opțiunile de limitare a accesului si de limitare a timpului de utilizare.
  • Deschideți aplicația Family Link pe dispozitivul copilului dvs. si apăsați pe butonul „Conectare la contul părinte”.
  • Introduceți adresa dvs. de email si parola pentru a vă conecta contul copilului dvs. la contul dvs. de părinte.
  • Urmați pașii de configurare a dispozitivului copilului dvs. pentru a va asigura ca acesta este setat corect pentru a respecta opțiunile de control parental stabilite.
  • Acum sunteți gata sa folosiți aplicația Family Link pentru a monitoriza si controla activitatea copilului dvs. pe dispozitivele mobile. Asigurați-va ca verificați frecvent setările de control parental si activitatea copilului pentru a va asigura ca acesta rămâne in siguranță in mediul online.

Întrebări frecvente despre aplicația Family Link

Cat costa aplicatia Family Link?

Aplicatia Family Link este gratuita pentru a fi descarcata si utilizata. Nu exista taxe sau costuri ascunse pentru utilizarea acestei aplicatii.

Cum pot descarca si instala aplicatia Family Link?

Puteti descarca aplicatia Family Link din Google Play sau App Store si apoi o puteti instala pe dispozitivul dvs. adult.

Cum pot adauga un cont Google pentru copilul meu in Family Link?

Daca copilul dvs. nu are deja un cont Google, trebuie sa creati unul prin accesarea aplicatiei Family Link si apoi sa urmati pasii de creare a contului. Daca copilul dvs. are deja un cont Google, puteti utiliza aplicatia Family Link pentru a-l adauga la contul dvs. de parinte

Cum pot limita accesul copilului meu la anumite aplicatii sau site-uri cu ajutorul Family Link?

Puteti limita accesul copilului dvs. la anumite aplicatii sau site-uri prin accesarea setarilor de control parental din aplicatie si selectarea aplicatiilor sau site-urilor pe care doriti sa le blocati sau sa le permiteti accesul copilului.

Cum pot seta limitari de timp de utilizare a dispozitivelor mobile cu ajutorul Family Link?

Puteti seta limitari de timp de utilizare a dispozitivelor mobile prin accesarea setarilor de control parental din aplicatie si selectarea duratei de utilizare zilnice dorite pentru dispozitivele copilului dvs. De asemenea, puteti alege momentele din zi in care doriti ca dispozitivele sa fie disponibile pentru utilizare.

Mai multe întrebări frecvente puteți consulta centrul de ajutor al aplicatiei

0
Ne-ar plăcea să citim părerea ta, lasă un comentariu.x

Pin It on Pinterest