Selectează o Pagină

Uneori poate simți nevoia de a-ți reîmprospăta garderoba, doar că nu știi exact ce elemente din lumea modei să alegi, pentru a fi atât în pas cu trendurile cât și loială necesităților tale. Iar aici ne referim la ce modele de haine se potrivesc siluetei tale, la ce culori sunt în contrast ideal cu tenul și culoarea părului tău, și la ce materiale sunt agreate cel mai bine de pielea ta.

Astăzi însă vom face referire strict la culoarea părului, ca tu să poți alege cele mai bestiale combinații:

Blond

Este foarte în trend să alegi blondul ca și culoare de păr, se potrivește perfect cu majoritatea tenurilor și scoate în evidență caracteristicile feței tale. Iar în materie de haine, roșul va fi mereu ideal cu un blond platinat însă nu neglija nici diferitele nuanțe de albastru. Iar dacă e vorba de un blond mai cald, nu cel platinat, optează pentru haine galbene, portocalii, arămii sau chiar și bordeaux, pentru a contrasta perfect culoarea părului ți a-ți scoate în evidență trăsăturile. Dacă e să stai departe de o anumită culoare, aceasta ar fi culoarea neagră.

Castaniu deschis

Având în vedere că deja culoarea părului tău este destul de neutră, în materie de modă ar trebui să optezi pentru culori cât mai vii și radiante. Portocaliu aprins, galben deschis ar merge perfect. Încearcă să stai departe de pasteluri, chiar dacă sunt în trend.

Brunet

Este drept că e o provocare să găsim o culoare care nu se potrivește de minune cu brunetele, dar există. Pentru a contrasta cel mai bine culoarea deja închisă a părului tău, optează pentru nuanțe metalice, nuanțe care ies în evidență, cum ar fi roșu sau turcoaz. Încearcă să stai cât mai departe de bej, deoarece te va face să arăți palidă. Pastelurile nu sunt recomandate, de asemenea.

Negru

Culoarea neagră la păr este deja o alegere extrem de îndrăzneață, deoarece nu se potrivește cu foarte multe tipuri de ten. În materie de haine, optează pentru culori complementare, cum ar fi roșu, albastru sau violet. Încearcă să stai departe de culorile palide, cum ar fi bejul, culoarea măslinie. Regula însă nu se aplică pentru culorile foarte deschise, care vor crea un contrast extraordinar.

Roșcat

Culoarea roșcată la păr este o alegere foarte reușită, deoarece prin această nuanță puternică vei eleva orice tip de ten și orice ținută va avea o voce complet diferită. Din acest motiv însă, va fi mai dificilă alegerea de nuanțe potrivite în materie de haine. Evită negrul, optează pentru albastru mai degrabă. Poți purta maro și nuanțe aferente și verde. Pastelurile nu sunt o idee foarte bună.

Alb, cenușiu

Nu e vorba doar de vârstă, albul a devenit o alegere foarte populară în materie de culoare de păr. Poți purta o gamă variată de culori, negru, albastru închis, violet, culoarea lavandei sau chiar și alb. Nu opta însă pentru gri sau nuanțe de verde.

Acestea fiind spuse, care va fi alegerea numărul 1 în materie de culoare pentru acest sezon? Dacă ai deja răspunsul, tot ce mai trebuie este un cod reducere Sinsay, un voucher Fashion Days sau un cod reducere lc waikiki gasit pe Crazy-Deals.ro, cu care poți porni la cumpărături cu dreptul!

Photo by RODNAE Productions: https://www.pexels.com/photo/a-client-looking-at-a-hair-color-chart-7755511/

0
Ne-ar plăcea să citim părerea ta, lasă un comentariu.x

Pin It on Pinterest