Selectează o Pagină

Vara este unul dintre cele mai bune momente in care te poti reconecta cu copii tai. In timpul scolii lucrurile sunt putin mai complicate, toata lumea trebuie sa fie atenta la lectii, la teme, tu la lucru. Insa pe perioada verii cei mici au vacanta si tu concediu.

Ce alt moment poate fi mai bun decat zilele toride de vara pentru niste activitati interactive care sa va aduca mai aproape unul de celalalt si sa va aduca si un zambet pe buze?

Invata-i sa mearga pe bicicleta

Unul dintre cele mai mari regrete ale mele este ca nu am invatat niciodata sa merg pe bicicleta. Si ghici ce? Am ajuns la 20 si ceva de ani si toti merg cu bicicletele in stanga si in dreapta si eu? Astfel, e mai bine ca anumite lucruri esentiale, cum ar fi inotul sau mersul pe bicicleta sa le inveti alaturi de cei mici de la o varsta frageda.

Si stii ce nu poate lipsi dintr-o zi perfecta de vara petrecuta in natura alaturi de o bicicleta?

O tinuta ideala pentru mersul pe bicicleta.

Iata cateva recomandari de tinute pentru mersul pe bicicleta:

Mai multe haine de copii potrivite pentru mersul cu bicicleta gasesti pe:

Afla lucruri noi despre stele

Indiferent ca esti pasionat de galaxie, astronomie samd, cu siguranta ca vei aprecia o seara calduroasa de vara, petrecuta pe o patura in mijlocul naturii, alaturi de cei mici, vizionand stelele.

Nu trebuie sa ai neaparat o curte mare la casa pentru a putea face acest lucru. Poti merge sau intr-un parc, seara, sau intr-o zona cu iarba verde din apropierea orasului.

Ideea e sa vezi stelele. Habar nu ai cate jocuri se pot naste dintr-o galaxie!

Nu uita insa o tinuta mai calduroasa, iar adac vorbim de tinute iata si cateva recomandari:

Du-te o zi in natura

Stim cu totii ca joburile si scolile bune ne leaga inevitabil de orasele mai mari. Insa asta nu inseamna ca macar in zilele de vara nu ai putea evada alaturi de cei mici, cateva zile sau poate chiar si numai o zi, undeva la iarba verde.

Oare de cate ori ai aprins un foc adevarat? Stii ce experienta unica poate fi pentru copilasi? Sau ai legat vreun hamac de doi copaci din mijlocul naturii?

Poate poti face barcute din hartie si sa le dati drumul pe un parau. Fun!

Insa pregateste-te ca hainutele sa fie pline de noroi la finalul zilei.

Incearca un joc de-a imbracatul

In special pentru parintii de fete se aplica acest joc, ca deh, se stie ca noi, fetele, suntem mereu mai pasionate de haine decat sexul opus. Insa imagienaza-ti o zi torida de vara, ai in dulap toate hainutele pe care nu le poti purta doar la ocazii speciale, adica o data pe an, maxim.

Stii cat de dureros este sa nu poti purta macar in joaca hainele acelea frumoase? Acum e momentul potrivit pentru un joc de-a imbracatul!

Imbina utilul cu placutul

Momentele calduroase de vara stii ce cer? O mare baita cu apa. Insa in cazul in care nu ai piscina la casa sau nu esti fan al strandurilor publice, nu iti fa griji, exista o solutie mult mai utila decat atat.

De ce sa nu scoti masina in curte sau in strada si sa organizezi un concurs de „cine curata mai eficient masina?” in acest caz, impusti doi iepuri dintr-o data: ai o masina curata si copii fericiti cu un joc inedit!

Exerseaza scrisul

Da, stim, vara este anotimpul in care absolut nimeni nu mai are chef de scoala. Dar daca ar exista posibilitatea sa faci un joc amuzant care in acelasi timp sa fie educativ?

Ia o cutie de creta colorata (sau o varianta mai moderna este cu crema de ras) si du-te in curte pe asfalt.

Poti organiza sau un concurs de cele mai frumoase desene sau unul de caligrafie!

Amuzant in mijlocul orasului

Care a fost ultima data cand ai facut baloane de sapun? Dar ai tinut vreun zmeu sau o morisca in bataia vantului?

Vestea buna e ca pentru aceste mici activitati amuzante nu va trebui sa iesi din oras. Poti merge in orice parc din apropiere unde gasesti putin spatiu verde de delectare.

Si joaca va putea continua ore in sir!

Chiar daca caldurile toropitoare ale verii ne alunga de multe ori din mediul extern sau din bataia soarelui, asta nu inseamna ca nu poti gasi o gramada de activitati amuzante pe care sa le faci cu cei mici pentru a alunga plictiseala!

 

PS: nu uita sa vizitezi pagina cu promotii si reduceri fashion, cu siguranta sunt deja magazine online care au destule oferte de care poti profita.

Ti-au fost utile informatiile gasite pe aceasta pagina?

Distribuie si prietenilor tai pe retelele de socializare.

0
Ne-ar plăcea să citim părerea ta, lasă un comentariu.x

Pin It on Pinterest